Káva Indonézia Sumatra Giling Basah – divoká, korenistá chuť s čokoládovým dozvukom

Káva Indonézia Sumatra Giling Basah – divoká, korenistá chuť s čokoládovým dozvukom
Cena
od 4,50 €

Výrobca

Kód produktu
H00117

Spresnite výber produktu
Varianta neexistuje
100 g 250 g 500 g 1000 g
Plná, hutná a divoká – to je Indonézia Sumatra Giling Basah. S tónmi húb, cédra, dymu, čokolády a exotického korenia vás očarí svojou hĺbkou a nezameniteľným bylinným dozvukom. viac

Indonézia Sumatra Giling Basah – divoké srdce kávy

Táto arabika pochádza z malých fariem v horských oblastiach Aceh a Lintong na severe Sumatry. Ručne zbieraná káva rastie v tieni iných stromov a spracováva sa tradičnou metódou giling basah – kombináciou mokrého a suchého spôsobu. Vďaka tomu má káva plné telo, nízku aciditu a výraznú arómu.

Chuťový profil

Vo vašej šálke objavíte lesné tóny, chuť húb, cédra, dymu a čokolády, podčiarknuté korenistými nuansami škorice, muškátového orieška a kardamónu. Sumatra ponúka silný, hutný zážitok s typickým bylinným dozvukom – ideálna pre milovníkov divokých chutí.

Benefity

  • Výrazný chuťový profil plný exotických tónov
  • Tradičné spracovanie giling basah pre unikátny charakter
  • Plné telo a nízka acidita – jemná pre žalúdok
  • Ručný zber a starostlivé triedenie zŕn

Pôvod a spracovanie

Káva rastie na severe Sumatry v nadmorskej výške 750–1600 m n. m., v oblastiach Aceh a Lintong. Spracováva sa tradičnou metódou giling basah, ktorá kombinuje mokré a suché techniky, čím vzniká nezameniteľná chuť s plným telom a nízkou kyslosťou.

Vhodná príprava:

Espresso (pákové aj automatické), moka konvička, french press, prekvapkávač.

Parametre
původ kávy Indonésie
Druhy kávy arabica
Chuť kávy lesní tóny, chuť hub, cedru, kouře a čokolády
Výrobca Haniell
Stupeň praženia ⭐⭐⭐☆☆
Aroma ⭐⭐⭐⭐☆
Telo ⭐⭐⭐⭐⭐
Kyslosť ⭐⭐☆☆☆
%s ...
%s
%image %title %code %s